torstai 4. elokuuta 2016

Ihanat vanhat tuolit

Jonkinlainen tuoli-innostus sitä on minuunkin iskenyt viimeisen vuoden aikana. Vaikka kokoelmani onkin pysynyt todella maltillisena, niin siitä huolimatta ihastelen vanhoja tuoleja aina kun niitä jossakin näen.

Meillä oli pitkään käytössä mieheni opiskeluaikoina hankkima Ikean ruokapöytä tuoleineen. Kun muutimme uuteen asuntoon, meillä ei ollut tilaa ruokapöydälle joten sitä ei siis ollut kahteen vuoteen. Kun sitten vaihdoimme kotona järjestystä, tuli tilaa myös ruokapöydälle. Päätin silloin, että koska maailmaan mahtuu niin paljon kaikkia ihania vanhoja tuoleja, ne saavat olla kaikki erilaisia. Ja niin kävikin, ettei yhtään samanlaista ole vielä meille tietään löytänyt.

Näitä vanhoja talonpoikaistuoleja onkin usein vaikea löytää useampaa samanlaista, joten ihan hyvä, että kaikki saavat olla erilaisia. Ja miten mukava näissä on istua! Tuolin voi valita sen mukaan, mikä juuri sillä hetkellä puhuttelee eniten.

On nämä kyllä aikamoisia persoonia. Ihan hyvin nämä tuolit asettuvat vanhan tuvanpöydän viereen, vaikka ovatkin kaikki erilaisia.6 kommenttia:

 1. Kauniita tuoleja. Tuollaiset oli minullakin unelmana jokunen vuosi sitten mutta sitten sain siskolta vanhan pirttikaluston 50-luvulta niin ei enää tarvittu. Voisihan tuollaisia tietysti hankkia vaikka yöpöydiksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat tuolit sopii kyllä hyvin yöpöydäksikin. Pitää alkaa itsekin keksimään uusia käyttötarkoituksia jos innostun ostamaan enemmän näitä vanhoja tuoleja ;)

   Poista
 2. Kauniita, niin tuolit kuin pöytäkin. Mutta niinhän monet vanhat huonekalut tuppaavat olemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa huonekaluissa on jotain mikä uusista puuttuu. Kai se on se ajan hammas mikä ainakin mun silmää miellyttää näissä :)

   Poista
 3. Voi ihanuus mikä ruokailuryhmä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuoli sieltä ja tuoli täältä; niin syntyy tälläinen ruokaryhmä :D

   Poista